Wie wij zijn

Regionaal Schoonmaak & Onderhoud V.O.F., anders dan de anderen Kiezen voor Regionaal Schoonmaal & Onderhoud betekent dat u kiest voor een combinatie. We doen meer dan het traditionele schoonmaakwerk en dat betekent u ook onderhoudsklussen aan ons kunt overlaten. Denk hierbij aan uw terreinonderhoud. Hierdoor krijgt u in ons een partner waar u op kunt vertrouwen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf er op ieder moment tot in de puntjes verzorgd uitziet. We zijn ook anders, omdat onze mensen opgeleid zijn om proactief te werken. Het is geen kwestie om zo snel mogelijk de klus te klaren om daarna weer te vertrekken. Wij willen meerwaarde bieden door ervoor te zorgen dat we signaleren wat er moet gebeuren.

We richten ons dienstenpakket zo in dat het aansluit op uw behoeften en de prijskwaliteitsverhouding optimaal is. Flexibiliteit omdat het zo hoort Dienstverlening moet inhouden dat wij er zijn als u dat wilt en niet omgekeerd. Wij passen ons aan op uw wensen zodat uw bedrijfsvoering op geen enkele manier hinder ondervindt als wij de taken uitvoeren. Wilt u veranderingen doorgeven? Dat kan op ieder moment en daar spelen wij op in. Maar flexibiliteit houdt ook in dat wij onze zaken intern goed voor elkaar hebben. Als er bij ons een uitval in het team is dat bij u de klus klaart, zorgen wij dat er tijdig een vervanger is, zodat u er geen hinder van ondervindt. En wilt u onze dienstverlening naar u toe uitbreiden of beperken, dan regelen we dat meteen. Wij vinden heldere communicatie belangrijk. Daardoor weet u als klant op elk moment precies waar u aan toe bent.

Maatwerk en kwaliteit

Er is veel veranderd in de wereld van de schoonmaken. De materialen die worden gebruikt zijn verbeterd en de schoonmaakmiddelen zijn aangepast zodat deze minder schadelijk zijn voor het milieu. Maar naast die veranderingen zijn er ook zaken die bij ons nooit zullen veranderen. De klus moet gewoon geklaard worden zoals u dat wilt en op een manier die efficiënt is maar ook ervoor zorgt dat u tevreden zult zijn. Maatwerk en kwaliteit zijn van allen tijde als u kiest voor Regionaal Schoonmaak & Onderhoud.

Ons profiel

Regionaal Schoonmaak heeft al ruim 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en het bedrijf groeit nog steeds. Dat wij nog steeds groeien, is alleen mogelijk door het feit dat wij transparant zijn en onze gemaakte afspraken ook nakomen. Wij stellen bijvoorbeeld altijd een goed en degelijk schoonmaakplan op met onze klanten. Als beide partijen tevreden zijn over het plan, doen wij er alles aan om dit plan ten uitvoer te brengen. Zijn er bepaalde omstandigheden, waardoor het bemoeilijkt wordt, zoals de uitval van personeel, dan doen wij er alles aan om dit op te lossen en regelen wij het zo dat het afgesproken werk toch uitgevoerd kan worden.

Maatwerk en kwaliteit

Er is veel veranderd in de wereld van de schoonmaken. De materialen die worden gebruikt zijn verbeterd en de schoonmaakmiddelen zijn aangepast zodat deze minder schadelijk zijn voor het milieu. Maar naast die veranderingen zijn er ook zaken die bij ons nooit zullen veranderen. De klus moet gewoon geklaard worden zoals u dat wilt en op een manier die efficiënt is maar ook ervoor zorgt dat u tevreden zult zijn. Maatwerk en kwaliteit zijn van allen tijde als u kiest voor Regionaal Schoonmaak & Onderhoud.

De juiste mensen op de juiste plaats

Regionaal Schoonmaak is voortdurend bezig om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Wij weten precies wat we aan onze werknemers hebben en zorgen ervoor dat de mensen met de ervaring die nodig is voor uw bedrijf of instelling bij u terechtkomen. Bovendien zorgen wij ook voor goed materiaal, zodat elke schoonmaak- of onderhoudstaak naar behoren kan worden uitgevoerd. Zo kunnen wij realiseren dat zowel de klant als de schoonmaker een fijne werkplek hebben en behouden.

Duidelijke communicatie en overzichtelijke kwaliteitsrapporten

Regionaal Schoonmaak heeft duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan. Zoals we al aangaven, komen wij de gemaakte afspraken na. Daarnaast onderhouden wij echter ook nog eens een nauw contact met u, zodat u steeds volledig geïnformeerd bent over het project. U weet precies wat de voortgang daarvan is en hoe de resultaten zijn. Wij leveren altijd een periodiek kwaliteitsrapport af. Zo kunnen wij instaan voor de kwaliteit en hebben zowel wij als u een goed beeld van het onderhoudswerk. Een frisse kijk op het schoonmaakwerk en een constante controle van de kwaliteit van de uitvoering, zorgen ervoor dat Regionaal Schoonmaak zich kan onderscheiden.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we precies aangeven wat wij kunnen betekenen voor uw instelling of bedrijf. Wij spelen graag in op de wensen van de klant. Bel ons of stuur ons een e-mail voor een persoonlijke afspraak.

Uw partner voor schoonmaak & onderhoud

 

Natuurlijk kunnen wij nog veel meer voor u doen als het aankomt op schoonmaak en onderhoud. U kunt zelf bepalen of u slechts eenmalig van onze service gebruikmaakt of dat u kiest voor een contract. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden van Regionaal Schoonmaak & Onderhoud V.O.F.