Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als het om een schoonmaakklus of onderhoudstaak gaat? In de ruim 10 jaar van het bestaan van het bedrijf, hebben we geleerd dat communicatie met de klant heel belangrijk is. We vinden het belangrijk dat uw wensen vooropstaan. Daarom gaan wij altijd een persoonlijk gesprek met u aan. Daarin kunt u precies kenbaar maken wat uw wensen zijn en waar de nadruk op moet liggen. In nauw overleg met u stellen we een dienstenpakket samen dat duidelijk is en precies gericht is op uw bedrijf of instelling. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

Wat kunt u verwachten tijdens een afspraak?

Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunnen wij u van advies dienen met betrekking tot de schoonmaak. Bovendien kunnen wij met u overleggen wat uw wensen zijn, zodat we een passend schoonmaakplan op kunnen stellen. Aan de hand daarvan brengen wij een geheel vrijblijvende offerte uit. Natuurlijk kunnen we daar nog wijzigingen in aanbrengen, wanneer u bijvoorbeeld nog andere schoonmaaktaken te binnen zijn geschoten. U bent degene die beslist wanneer er schoongemaakt moet worden. Wij zorgen aan de hand daarvan dat wij u een continue service kunnen bieden. Dat wil zeggen dat de afspraken met het schoonmaakpersoneel duidelijk zijn en dat Regionaal Schoonmaak voor kwaliteit zorgt. Dankzij het regelmatige tussentijdse contact, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Maak een afspraak met ons als u:

 

  • advies wilt over het schoonmaakwerk binnen uw bedrijf of instelling;
  • meer wilt weten over de levering van sanitaire verbruiksartikelen;
  • een schoonmaakbedrijf zoekt dat rekening houdt met uw wensen en zich houdt aan de afspraken;
  • prijsstelt op een persoonlijk contact en aandacht voor uw bedrijf of instelling;
  • graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons een mail te sturen of door even te bellen. Regionaal Schoonmaak staat graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we precies aangeven wat wij kunnen betekenen voor uw instelling of bedrijf. Wij spelen graag in op de wensen van de klant. Bel ons of stuur ons een e-mail voor een persoonlijke afspraak.

Uw partner voor schoonmaak & onderhoud

 

Natuurlijk kunnen wij nog veel meer voor u doen als het aankomt op schoonmaak en onderhoud. U kunt zelf bepalen of u slechts eenmalig van onze service gebruikmaakt of dat u kiest voor een contract. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden van Regionaal Schoonmaak & Onderhoud V.O.F.